Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Volkswagen solicită daune în valoare de peste 100 de milioane de euro din partea fostului său furnizor, Prevent, din cauza unor presupuse prejudicii

Volkswagen

Volkswagen solicită daune în valoare de peste 100 de milioane de euro din partea fostului său furnizor, Prevent, din cauza unor presupuse prejudicii, a anunțat marți producătorul auto german, anunță MEDIAFAX.

Disputa a început în 2016, când furnizorii ES Guss și Car Trim au întrerupt furnizarea de piese după ce au fost achiziționate de Prevent într-o încercare de a majora prețurile percepute, provocând pierderi de producție în cazul a șase dintre fabricile Volkswagen din Germania.

Citește și: Liviu Dragnea a depus două noi cereri de eliberare! Cum își motivează cererile

Compania a comunicat că a înaintat prima sa cerere de recuperare a prejudiciilor pentru unitatea sa Skoda la Curtea Regională de justiție din Brunswick și a adăugat că instanța din Dresden va determina care curte se va ocupa de viitoarele pretenții.

Prevent nu a răspuns pentru comentarii. Furnizorul a deschis în noiembrie, la rândul său, un prim proces împotriva Volkswagen cerând daune de 750 de milioane de dolari.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.