Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Volodimir Zelenski are interdicție la premiile Oscar

businessmagazin.ro
zelenski

Se spune că a doua oară e cu noroc: nu și pentru Volodimir Zelenski! Academia Americană de Film a respins cererea președintelui ucrainean de a susține un discurs în timpul ceremoniei de decernare a premiilor Oscar, totul pentru al doilea an consecutiv, transmite publicația Variety, citând surse, relatează presa de la Kiev.

Agentul WME (o importantă agenție de la Hollywood) Mike Simpson a făcut o astfel de solicitare academiei. Oferta lui Simpson a fost respinsă. Reprezentanții Academiei Americane de Film au refuzat să comenteze aceste informații.

Refuzul de a difuza discursul lui Zelenski la Oscaruri a avut loc pe fondul sprijinului fără precedent oferit de Statele Unite pentru Ucraina după începerea invaziei rusești.

Anul trecut, producătorul Will Packer a refuzat să-i dea posibilitatea lui Zelenski să susțină un discurs în timpul Oscarurilor. Potrivit unor surse, el și-a exprimat îngrijorarea că Hollywood-ul acordă atenție Ucrainei doar pentru că cei afectați de conflict sunt albi. El credea că Hollywood-ul ignoră războaiele din întreaga lume care afectează „persoanele cu piele non-albă.”

Unde a vorbit Zelenski până acum

Zelenski a vorbit în ultimul an la festivalurile de la Cannes, Berlin și Veneția, la premiile Grammy, iar la Globurile de Aur, discursul președintelui Ucrainei a fost citit de regizorul câștigător al premiului Oscar, Sean Penn.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.