Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Volodimir Zelenski, critici aduse la adresa președintelui brazilian Luiz Inacio Lula da Silva: Mă așteptam la mai multă înțelegere din partea lui Lula

washingtonpost.com
zelenski

Noi critici din partea președintelui Ucrainei, Volodimir Zelenski, la adresa președintelui brazilian Luiz Inacio Lula da Silva: „Ca să fiu sincer, credeam că are o înțelegere mai largă asupra lumii. Cred că este foarte important să vezi lumea ca un întreg”.

Declarația a fost făcută duminică, într-un interviu acordat CNN în palatul prezidențial din Kiev, conform mediafax.

Săptămâna trecută, Lula declarase că nu a auzit nici de la Zelenski, nici de la președintele rus, Vladimir Putin, „ideea de a dori să oprească războiul și să negocieze”.

În plus, potrivit consilierului său special pentru afaceri externe, Celso Amorim, „preocupările legate de securitatea Rusiei nu pot fi trecute cu vederea”.

„Mi se pare că președintele Lula este o persoană cu experiență. Dar eu nu îl înțeleg foarte bine. Sunt niște declarații care nu aduc deloc pace”, a comentat Zelenski.

„De ce trebuie să fie el (Lula) de acord cu poveștile lui Putin, care nu se deosebește cu nimic de un colonizator? El (Putin) minte în mod constant, manipulează în mod constant, dezinformează în mod constant oamenii. El ne ucide copiii și ne violează femeile”, a adăugat Zelenski, fără să își ascundă iritarea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.