Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Volodimir Zelenski îl provoacă pe Vladimir Putin - Întâlnire pe linia frontului

Current Time - TV english
Vladimir Putin Volodimir Zelenski

Preşedintele ucrainean, Volodimir Zelenski, l-a invitat marţi pe omologul său rus, Vladimir Putin, să se întâlnească în zona conflictului cu separatiştii proruşi din estul Ucrainei pentru a face să scadă tensiunea dintre cele două ţări, transmit agenţiile internaţionale de presă, notează Agerpres.

Citește și: VIDEO − Nimeni nu știe exact câte trupe a masat Rusia la graniță cu Ucraina: cifre contradictorii comunicate de UE, Kiev și SUA

"Domnule Putin! Sunt dispus să vă propun să ne întâlnim în orice loc din Donbas-ul ucrainean unde războiul continuă", a spus el într-un discurs adresat naţiunii.

"Milioane de vieţi" sunt în joc în cazul unui conflict între Ucraina şi Rusia, a avertizat marţi preşedintele ucrainean adresându-i-se liderului de la Kremlin.

"Preşedintele rus a spus cândva: dacă o luptă este inevitabilă, trebuie să ataci primul. Dar, în opinia mea, fiecare lider trebuie să înţeleagă că o luptă nu poate fi inevitabilă atunci când este vorba despre un război real şi milioane de vieţi", a adăugat Volodimir Zelenski într-un discursul său.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.