Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Volodimir Zelenski: 'Rușii din Ucraina violează chiar și bebeluși' - VIDEO

Telegram
Volodimir Zelenski

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, susține că sute de cazuri de viol comise de „invadatorii ruși” din Ucraina au fost deja înregistrate, inclusiv fete minore, copii și chiar sugari.

"În zonele ocupate eliberate din Ucraina, continuă lucrările de remediere și investigare a crimelor de război comise de Federația Rusă. Aproape în fiecare zi există noi gropi comune ale celor uciși. Mii de victime, sute de cazuri de tortură crudă. Cadavrele oamenilor se găsesc încă în trapele de canalizare și subsoluri. Corpuri legate, mutilate. Există sate care au fost cândva destul de mari, iar acum practic nu există locuitori. Sute de orfani. Cel puțin sute de copii, pentru că nu știm încă numărul exact de victime.

Au fost raportate sute de cazuri de viol, inclusiv fete minore și copii foarte mici și chiar sugari. E înfricoșător să vorbești despre asta acum, dar e adevărat și a fost", a spus Zelenski în discursul său adresat Parlamentului Lituanian, relatează Ukrinform.ua.

El a precizat că până și persoana care a comis crima împotriva copilului a fost deja identificată – un soldat rus din Pskov, care le-a trimis camarazilor săi o înregistrare video cu ceea ce îi făcea copilului, cum l-a abuzat.

"Aici este un militar rus, un 'apărător al copiilor'. Aceasta este 'operațiunea specială' care a fost planificată la Moscova. Aceasta este povestea luptei pentru 'lumea rusă'. Acest lucru va fi acum asociat cu armata rusă, parașutiști ruși din Pskov. Violul unui copil", a spus președintele.

"Și mă interesează cum evaluează acum aceste rezultate ministrul Apărării al Federației Ruse și alți autori ai acestei 'operațiuni speciale'. După astfel de crime, după chiar o astfel de 'faptă' a soldatului rus Bychkov. Poate că ministrul Apărării va invita astfel de parașutiști Pskov să-și protejeze copiii, la el acasă. Copiii și nepoții lor... Nu vrea asta, domnule ministru. Sunt sigur că îmi va fi frică", a adăugat președintele ucrainean.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.