Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Volodimir Zelenski și-a prevăzut soarta? Ce glume făcea pe când era actor de comedie, iar Putin se afla în public / Video

stiri.md
zelenski putin

La un spectacol care a avut loc în 2001 şi la care a participat şi Vladimir Putin, Volodimir Zelenski a făcut o serie de glume care pare că au prevestit ceea ce avea să urmeze 21 de ani mai târziu. În reprezentaţia respectivă, actorii jucau rolurile unor oameni aflaţi pe o insulă pustie şi fiecare dintre ei, în funcție de naționalitate, îi cerea ajutorul lui Vladimir Putin.

Așteptați, așteptați! Eu acum mă adresez omului de care depinde soarta mea și nu doar a mea, ci a întregii Ucraine. Vladimir Vladimirovich, luați-mă, vă rog, măcar pentru datorii!”, i se adresează personajul interpretat de Zelenski liderului de la Kremlin.

Într-un interviu realizat cu Vladimir Putin la scurt timp după ce Zelenski a câştigat alegerile din Ucraina, Putin dă un răspuns surprinzător la întrebarea jurnalistei: „De ce nu l-ați felicitat pe Volodimir Zelenski atunci când a câștigat alegerile prezidențiale în Ucraina?”.

Din răspunsul lui este evident faptul că punea la îndoială calităţile de lider ale lui Zelenski.

Eu nu îl cunosc pe acest om. Sper că într-o bună zi vom face cunoștință. Se pare însă că este un bun specialist în domeniul lui de activitate, este un actor foarte bun. Dar una este să joci un personaj, iar alta e să fii cineva. Ca să joci ai nevoie de talent, mai exact de talentul de a te transforma. Dar pentru a te ocupa de sarcinile de stat ai nevoie de alte abilități, trebuie să ai experiență, cunoștințe, trebuie să vezi problemele principale și instrumentele care să ajute la soluționarea lor, să poți să aduni oameni pricepuți în jurul tău într-o echipă. Să explici în fața a milioane de oameni motivul deciziilor pe care le iei”, a detaliat Putin la vremea respectivă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.