Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Volumul Patriarhului Daniel, 'Dăruire și dăinuire: raze și chipuri de lumină din istoria și spiritualitatea românilor', a fost republicat de Editura Basilica

Editura Basilica a republicat volumul „Dăruire și dăinuire: raze și chipuri de lumină din istoria și spiritualitatea românilor” semnat de Patriarhul Daniel și apărut inițial în 2005 la Iași – Editura Trinitas.

Ediția a treia a acestei lucrări este îmbogățită cu 39 de texte, precizează autorul în cuvântul introductiv.

„Cu toate că multe din componentele capitolelor acestei cărți au fost publicate deja în diferite volume, reviste teologice sau în alte periodice, totuși, întreg materialul prezent a fost revăzut, adesea completat sau concentrat, pentru a corespunde mai bine temei centrale și arhitecturii spirituale a conexiunilor dintre părți”, explică Patriarhul Daniel.

„Scopul publicării acestui volum este acela de a sensibiliza pe cititori privind modul în care credința creștină ortodoxă rodește în oameni și se reflectă în evenimentele semnificative sau în împliniri spirituale, în viața poporului român, ieri și azi. Astfel, razele și chipurile de lumină devin repere de viață în societate.”, preciza PF Daniel, conform basilica.ro.

Cartea cuprinde studii, articole, cuvântări și meditații privitoare la istoria, credința, cultura, arta, viața socială și spiritualitatea poporului român.

Lucrarea poate fi achiziționată prin intermediul site-ului Librăriei Cărților Bisericești: cartibisericesti.ro, prin comandă la tipografia@patriarhia.ro, editura@patriarhia.ro sau la numărul de telefon 021.335.21.28.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.