Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Voluntarii ruși din armata ucraineană înaintează pe teritoriul Rusiei: Vom deschide focul asupra țintelor militare din Belgorod și Kursk

themoscowtimes.com
soldati ucraina rusia razboi

Pe 12 martie, luptătorii Legiunii „Libertatea Rusiei”, „RDK” și „Batalionul Siberian” au anunțat că au intrat pe teritoriul de frontieră al Rusiei, militarii unităților de voluntariat au publicat un apel și un videoclip cu presupusă prezență. a personalului militar pe teritoriul Federației Ruse și împușcături au apărut pe canalele Telegram.

Voluntarii Legiunii Ruse „Libertatea Rusiei” au anunțat că au preluat complet controlul asupra satului. Tyotkino, regiunea Kursk.

Fondatorul RDK a spus că militarii corpului vor depune eforturi pentru a nu exista pseudo-alegeri ale dictatorului rus Vladimir Putin în teritoriile învecinate cu Ucraina.

Luptătorii Legiunii „Libertatea Rusiei”, „Corpul de Voluntari Rusi” și „Batalionul Siberian” înaintează în regiunile Kursk și Belgorod din Rusia, luptă și provocând pagube forțelor armate ale Rusiei, a declarat un voluntar al Legiunii „Libertate”. al Rusiei" Oleksiy Baranovsky "Lyuty.

Ulterior, RDK a cerut tuturor locuitorilor din regiunile Kursk și Bryansk, care nu au avut timp sau nu au putut să evacueze, să treacă imediat la adăpost.

Ministerul Apărării al Federației Ruse susține că 8 rachete ar fi fost doborâte peste regiunea Belgorod în jurul orei 8:30.

Voluntarul Legiunii „Libertatea Rusiei” Oleksiy Baranovskyi „Lyutyk” a raportat în dimineața zilei de 14 martie că „situația este tensionată în regiunea Kursk, luptele continuă în regiunea Belgorod” și că „operațiunea lor de eliberare se desfășoară de 3 zile și va continua.”

Potrivit sursei Pravda ucraineană din GUR, autoritățile locale din regiunile Belgorod și Kursk din Federația Rusă blochează evacuarea, oamenilor le este interzis să plece sub amenințarea demiterii și a amenzilor.

Ce s-a întâmplat înainte: pe 13 martie, voluntarii ruși au publicat o declarație comună în care anunță greve asupra pozițiilor militare ruse din Belgorod și Kursk și cer rezidenților locali să evacueze.

Nikitin a spus într-un comentariu pentru UP că voluntarii au arme și echipament trofeu.

El a mai declarat că voluntarii ruși vor depune eforturi pentru a se asigura că nu există pseudo-alegeri ale dictatorului rus Vladimir Putin în teritoriile de la granița cu Ucraina.

Incursiunea în Rusia

Pe 12 martie, luptătorii Legiunii „Libertatea Rusiei”, „RDK” și „Batalionul Siberian” au anunțat că au intrat pe teritoriul de frontieră al Rusiei, militarii unităților de voluntari au publicat un apel și un videoclip cu presupusa prezență. a personalului militar pe teritoriul Federației Ruse și împușcături au apărut pe canalele Telegram.

Voluntarii Legiunii Ruse „Libertatea Rusiei” au anunțat că au preluat complet controlul asupra satului. Tyotkino, regiunea Kursk.

Fondatorul RDK a spus că militarii corpului vor depune eforturi pentru a nu exista pseudo-alegeri ale dictatorului rus Vladimir Putin în teritoriile învecinate cu Ucraina.

Luptătorii Legiunii „Libertatea Rusiei”, „Corpul de Voluntari Rusi” și „Batalionul Siberian” înaintează în regiunile Kursk și Belgorod din Rusia, luptă și provocând pagube forțelor armate ale Rusiei, a declarat un voluntar al Legiunii „Libertate”. al Rusiei" Oleksiy Baranovsky "Lyutyk".

 

Rușii blochează evacuările

Autoritățile ruse blochează evacuarea civililor din regiunea Belgorod, unde incursiunea combatanţilor anti-Kremlin este în plină desfăşurare, iar panica este în creștere în rândul localnicilor - scrie, joi, agenţia RBC, citând surse din serviciile secrete ucrainene.

Potrivit surselor respective, autoritățile ruse blochează evacuarea populației din regiunea Belgorod, iar forțele de securitate ale Rusiei au încercuit gara. RBC-Ucraina a intrat în posesia unei interceptări, în care localnici din Şcebekino vorbesc despre situaţia din regiunea rusă Belgorod.

"S-a tras spre Korocea și asupra taximetriştilor, nu știu cum vor mai ieşi ai noştri. Da, gara a fost deja încercuită, nu mai lasă pe nimeni să se deplaseze nici încolo, nici înapoi" - a declarat un localnic. Amintim că, pe 12 martie, "Corpul Voluntarilor Ruşi", împreună cu alte două unități armate, au trecut granița dintre Ucraina şi Rusia și au preluat controlul asupra mai multor localităţi, în special în regiunile Belgorod și Kursk. Dictatorul rus, Vladimir Putin, a comentat evenimentele din regiunile Belgorod și Kursk, dând vina pe Ucraina.

Pe 13 martie, voluntarii ruși au anunțat atacuri asupra pozițiilor militare rusești din Belgorod și din Kursk şi au îndemnat populaţia să se evacueze. Joi, combatanţii anti-Putin au cerut din nou populaţiei să plece din localităţile în care au loc ostilităţi.

 

Rosgvardia a anunţat că au avut loc lupte cu un grup de sabotori în apropiere de satul Tetkino

Rosgvardia a anunţat că a luat parte la o confruntare armată cu un grup de sabotori în apropiere de satul Tetkino şi că sabotorii încearcau să pătrundă în regiunea Kursk, din Rusia. ''Subunități ale Rosgvardia au participat la reprimarea atacului lansat în apropiere de satul Tetkino, din regiunea Kursk'', a informat Rosgvardia pe canalul său de Telegram. ''Rosgvardia a luptat, împreună cu personalul militar al Forțelor Armate Ruse și cu angajații Serviciului de frontieră al FSB din Rusia'', se specifică în mesajul postat pe Telegram. Guvernatorul regiunii Kursk, Roman Starovoit, a raportat o altă tentativă de a pătrunde în Tetkino a sabotorilor ucraineni.

 

Voluntarii ruși au anunțat că au distrus 2 depozite de muniții în Tyotkin

Legiunea „Libertatea Rusiei” a publicat un videoclip în care ar fi incendiat clădiri și a declarat că a distrus două depozite de muniții ale armatei ruse în satul Tyotkine din regiunea Kursk a Federației Ruse, în timp ce guvernatorul a spus că „teroriştii ucraineni” erau Se presupune că a pătruns pe teritoriul regiunii, iar Garda Rusă a asigurat că se presupune că „respinge atacul sabotorilor ucraineni”.

„În timp ce armata lui Putin distruge casele civililor, tunerii Legiunii au distrus cu meticulozitate 2 depozite ale trupelor BC ale lui Putin din Tyotkino. Arde frumos”.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.