Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Facebook a anunţat o nouă schimbare de paradigmă, va pune 'tinerii adulţi' în centrul strategiilor viitoare de dezvoltare

Freepik.com
Facebook

Gigantul american Facebook va face schimbări interne pentru ca dezvoltarea viitoare a produselor să se facă avându-i în centrul atenţiei pe cei tineri, conform news.ro

Mark Zuckerberg a anunţat o nouă schimbare de paradigmă pentru compania pe care o conduce, chiar într-un moment în care criticile la adresa sa şi a companiei par să nu se mai termine.

Acesta a spus că Facebook va pune “tinerii adulţi” în centrul strategiilor viitoare de dezvoltare a produselor, iar asta nu doar pentru reţeaua socială cu acelaşi nume, ci şi pentru Instagram.

Compania americană va face schimbări la nivelul echipelor interne care se ocupă de dezvoltarea produselor şi, pur şi simplu, va direcţiona mai mulţi oameni spre funcţiile prin care sunt vizaţi tinerii.

În cadrul acestei strategii, un rol important îl va avea conţinutul video, precum Reels de la Instagram, care va ajunge să fie “o parte centrală a experienţei”.

Zuckerberg spune că Facebook îşi asumă, astfel, o creştere mai mică a utilizării din partea adulţilor, pentru că focusul pe tineri este “abordarea corectă”.

Nu va fi o modificare ale cărei efecte se vor putea vedea imediat. Şeful companiei spune că aceste schimbări se vor face şi se vor vedea pe parcursul anilor viitori.

“TikTok este cel mai eficient concurent pe care l-am avut vreodată“, spune Mark Zuckerberg, lăsând să se înţeleagă că reţeaua chinezească este cel puţin parte a motivării care stă în spatele schimbării anunţate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.