Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Votanții PSD sunt premiați' - acuzațiile unui fost șef de CJ

psd

După ce Guvernul a decis sa dea 50 de milioane de euro pentru un stadion nou la Craiova, un fost presedinte de Consiliu Judetean spune ca "votanţii PSD sunt premiaţi”.

Fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe (PDL), spune ca pentru stadionul Cluj Arena, Guvernul Boc a alocat doar 14 milioane de euro, in conditiile in care stadionul de la Craiova va fi mai mic decat cel din Cluj.

„Stadionul din Craiova a fost licitat la 55 milioane de euro, iar Ponta a decis să finanțeze cu 50 milioane de euro. Adică aproape în totalitate. Cum a licitat stadionul primăria din Craiova de vreme ce nu avea asigurată finanțarea? Un stadion mai mic decât cel din Cluj, care însă a costat doar 35 milioane de euro cu toate lucrările adiționale. Cel din Craiova costă 55 de milioane de euro! Guvernul PDL a alocat 14 milioane de euro pentru Cluj Arena, iar Ponta a făcut ceea ce știe el să facă mai bine: să distrugă tot şi să susțină că finanțarea Cluj Arena a fost ilegală. Sigur, că în campania electorală. Oare acum cei 50 milioane de euro au fost alocați corect din fondul de rezerva? Oare Corpul de Control politic al lui Ponta, acest grup infracțional organizat, va face un control fulger, de urgenţă, pentru a descoperi ilegalități? Clujenii pot vedea acum diferența intre guvernul Boc şi guvernul Ponta. Clujenii sunt pedepsiți, iar votanții PSD premiați!”, a declarat Alin Tişe, citat de presa locala.

Victor Ponta a obtinut peste 50% din voturile din judetul Dolj la alegerile prezidentiale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.