Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Votul electronic a primit aviz favorabil în Parlament

Agerpres
Eugen Tomac

Comisia pentru Comunicații și Tehnologia Informației a Senatului a avizat astăzi favorabil proiectul de lege referitor la votul electronic, inițiat anul trecut de către președintele PMP, Eugen Tomac. Proiectul a fost susținut în timpul lucrărilor comisiei de către senatorii PMP Lucian Iliescu și Severica Covaciu, dar a primit și sprijinul președintelui Comisiei, senatorul Mircea Cazan.

Proiectul a fost susținut în timpul lucrărilor comisiei de către senatorii PMP Lucian Iliescu și Severica Covaciu, dar a primit și sprijinul președintelui Comisiei, senatorul Mircea Cazan.

"Votul de astăzi reprezintă un prim pas în garantarea accesului la vot pentru toți românii, lucru vital într-o democrație funcțională", a declarat senatorul PMP Lucian Iliescu. Acesta a adăugat faptul că speră că românii din diaspora nu vor mai fi nevoiţi să stea la cozi interminabile pentru a-şi exprima votul, un drept consfinţit prin lege şi a subliniat importanţa votului care urmează în Comisia Juridică din Senat, comisie raportoare în cazul proiectului de lege care priveşte votul electronic.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.