Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vrăjitoarea 'Renata', trimisă în judecată pentru înșelăciune

ebihoreanul.ro
justitie

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti au dispus trimiterea în judecată în stare de detenţie a Graţielei Marcu, zisă "Renata", pentru înşelăciune, în formă continuată şi în stare de recidivă, informează agerpres.ro.

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, în acelaşi dosar a fost deferit justiţiei Ahmed-Mustafa-Alli Ghivea zis "Levi/Levică", pentru complicitate la înşelăciune.

Halep, ridicată ÎN SLĂVI în presa internațională: Marile publicații, ELOGII la adresa româncei


"În perioada februarie - 22 aprilie 2013, la diferite intervale de timp şi în baza aceleiaşi rezoluţii infracţionale, respectiv obţinerea de foloase materiale, inculpatul Marcu Graţiela a indus în eroare persoana vătămată, spunându-i că este vrăjitoare care practică magia albă şi, prin acte de vrăjitorie, îi va aduce bunăstare şi rezolvarea problemelor personale. Ulterior, prin folosirea de mijloace frauduloase (simularea unor ritualuri de vrăjitorie care presupuneau comunicarea cu "necuratul'' şi arderea unor sume de bani ca plată pentru dezlegarea unor blesteme de "necurat'') a pretins şi primit de la aceasta, în mai multe ocazii, cu prilejul efectuării ritualurilor de vrăjitorie diferite sume de bani (250 euro şi 1.000 lei, 1.000 lei şi 2.000 lei, plus alte sume de bani pe care persoana vătămată le avea asupra sa atunci când mergea la locuinţa inculpatei, prin urmare un total de minim de 4.000 lei şi 250 euro), sub pretextul că acestea vor fi arse, ca parte a ritualului, în realitate fiind însuşite de inculpat, creând astfel o pagubă în patrimoniul persoanei vătămate de minim 4.000 lei şi 250 euro", se arată în comunicatul citat.

ACUZAȚII: Fostul deputat Cristian Boureanu, bătut în arest de către polițiști


Conform anchetatorilor, Graţiela Marcu a determinat persoana vătămată să o împuternicească, printr-o procură autentificată, să încheie acte de dispoziţie cu privire la un imobil aparţinând persoanei vătămate. 

"Ulterior, dreptul de proprietate asupra imobilului a fost transmis de inculpată, în calitate de mandatară, printr-un contract de vânzare-cumpărare autentificat, unor rude ale concubinului inculpatei, Ghivea Ahmed-Mustafa-Alli, persoane interpuse inculpatului Marcu Graţiela şi concubinului acesteia, creându-se astfel o pagubă în patrimoniul persoanei vătămate în cuantum de 140.000 euro (valoarea de circulaţie a imobilului). Acest ultim act material de inducere în eroare a fost înlesnit de inculpatul Ghivea Ahmed-Mustafa-Alli", explică procurorii. 

Dosarul a fost trimis, spre competentă soluţionare, Judecătoriei Sectorului 1 Bucureşti.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.