Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vrancea: Adolescent suspect de 13 furturi din auto, prins când conducea o mașină furată, arestat

huffingtonpost.co.za
catuse

Un adolescent în vârstă de 14 ani, care este suspect în 13 furturi din auto, a fost prins de polițiștii din Focșani, județul Vrancea, în timp ce conducea o mașină pe un bulevard al orașului, deși nu avea permis. Pe numele lui s-a emis un mandat de arestare preventivă, scrie Mediafax.

Potrivit unui comunicat transmis de Poliția Vrancea, băiatul a fost prins în noaptea de 28/29 martie, în timp ce conducea un autoturism pe Bulevardul Independenței din municipiul Focșani.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale l-au reținut pe băiat, care este din județul Tulcea, iar magistrații au dispus față de acesta măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

Ulterior, polițiștii au extins cercetările și au stabilit faptul că, în perioada 25 februarie – 28 martie, adolescentul ar fi comis 13 furturi din autoturisme care se aflau parcate pe raza municipiului Focșani, prejudiciul total cauzat astfel fiind estimat la 20 000 lei.

Polițiștii Biroului Investigații Criminale continuă cercetările sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani, pentru documentarea întregii activități infracționale și pentru recuperarea integrală a prejudiciului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.