Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vreme neobișnuit de caldă, dar în multe zone va ploua în ziua alegerilor

facebook.com
meteo

Meteorologii anunță că în acest weekend vremea se va menține caldă, însă duminică, în ziua alegerilor, se vor semnala ploi în mai multe regiuni. În București, vremea va fi frumoasă, cu 22-23 de grade, până duminică noapte, când vor apărea ploile.

Citește și: Mugur Isărescu, lovitură la temelia discursurilor lui Orban și Iohannis: Economia nu este pe fundul prăpastiei

„În acest weekend, vremea se menține caldă pentru această dată, asta înseamnă temperaturi maxime în ambele zile, între 15 și 24 de grade Celsius, cu temperaturi ridicate chiar și în cursul nopții, când vor fi numai valori pozitive. Sub aspectul cerului, vorbim totuși de diferențe între ziua de sâmbătă și cea de duminică, informează Mediafax.

Adică sâmbătă este o vreme în general frumoasă, fără ploi, în schimb, duminică, treptat, în regiunile vestice, vom avea înnorări și ploi care vor începe și în Oltenia în Banat și Crișana, și în Muntenia în partea de vest, pentru că Bucureștiul rămâne cu vreme frumoasă până la orele serii. Și aceste ploi continuă și în cursul nopții când se vor extinde și în celelalte regiuni”, a precizat, pentru Mediafax, meteorologul de serviciu din cadrul Administrației Naționale de Meteorologie (ANM).

Potrivit reprezentantului ANM, în București vor fi 22 -23 de grade, atât sâmbătă, cât și duminică.

„În București, o vreme frumoasă, cu maxime în jur de 22 de grade, poate chiar 23 de grade, fără ploaie, până în noaptea de duminică spre luni, când trecător vor fi ploi”, precizează meteorologul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.