Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vremea afectează ziua alegerilor: frig, vânt și ploi în majoritatea țării

Agroromania
agrometeo meteo vremea

În ziua alegerilor parlamentare vremea se răcește în majoritatea regiunilor țării.  Dacă sâmbătă maxima va fi de 17 grade, de duminică vremea intră într-un proces de răcire, mai ales în regiunile estice, unde temperaturile pornesc de la 1 grad Celsius.

Citește și: Primele rezultate ale alegerilor parlamentare vor fi pe STIRIPESURSE.RO: CURS-Avangarde realizează duminică singurul sondaj exit-poll

Ploile vor fi mai însemnate cantitativ în zona Olteniei. Iar pe spații restrânse va ploua și în Muntenia, Dobrogea și zona de sud a Moldovei. Acestea sunt regiunile unde duminică vremea va fi închisă, cu precipitații, cu vânt puternic în toate regiunile țării. Acolo unde vremea se răcește, frigul va fi accentuat și de prezența intensificarilor de vânt, informează

În zona de vest a țării va fi soare. Temperaturile cele mai ridicate se vor înregistra în Maramureș, Banat, în zona Crișanei, maxime de până la 14-15 grade. Acelea sunt singurele zone în care cerul va fi variabil duminică. Dar nu sunt zone ocolite de vântul puternic, mai ales în zona Banatului sunt prognozate rafale de până la 60 km/h.

În București vremea se răcește, maxima va fi în jurul valorii de 7 grade, cu ploaie și vânt puternic.

Se întorc ninsorile la munte, în Carpații Meridionali. Pe Valea Prahovei vor fi mai întâi precipitații mixte, iar duminică seară apar ninsorile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.