Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vremea rea a afectat zeci de județe: case inundate și copaci căzuți

inundatii

Un număr de 32 de localităţi din 20 de judeţe au fost afectate de fenomenele hidrometeorologice din ultimele 24 de ore, informează, marţi dimineaţă, Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă (DSU).

Potrivit DSU, este vorba despre judeţele Arad, Argeş, Bacău, Bistriţa-Năsăud, Braşov, Buzău, Călăraşi, Cluj, Dâmboviţa, Gorj, Giurgiu, Harghita, Hunedoara, Ialomiţa, Ilfov, Maramureş, Mureş, Olt, Satu Mare şi Timiş.

Citește și: Motivarea CCR care scoate interceptările SRI din dosarele penale: de ce i-au dat judecătorii dreptate lui Valeriu Zgonea

"S-a intervenit pentru evacuarea apei din 140 de case, 148 de curţi, 94 de beciuri/subsoluri, 106 anexe gospodăreşti, 8 instituţii publice, 21 de străzi, decolmatare 15 poduri/podeţe, cât şi pentru degajarea a 3 copaci rupţi", precizează DSU într-o postare pe Facebook.

Totodată, în localitatea Urecheşti din judeţul Bacău o persoană a fost salvată fiind izolată de apele râului Trotuş, iar la nivelul judeţului Maramureş, pe raza localităţii Leordina, 10 case în care locuiesc 35 de persoane sunt izolate parţial din cauza unui podeţ rupt de ape.

Traficul rutier a fost temporar afectat pe două drumuri naţionale (DN 7/Arad şi DN 18/Maramureş), 3 drumuri judeţene (DJ 137, DJ 137A/Harghita şi DJ 411/Giurgiu) şi este oprit pe un drum judeţean (DJ 131A/Harghita).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.