Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vremea rea dă peste cap zbururile în Moldova: două avioane au fost redirecționate către Suceava, după ce la Iași condițiile meteo nu au permis aterizarea

newsair.ro
wizz air

Vremea rea dă peste cap zbururile în Moldova: două avioane au fost redirecționate către Suceava, după ce la Iași condițiile meteo nu au permis aterizarea

Două curse aeriene ale companiei Wizz Air nu au putut ateriza luni la prânz pe Aeroportul din Iaşi, din cauza ninsorii şi a vântului puternic, fiind redirecţionate către Aeroportul din Suceava.

Zborul Wizz Air de la Bruxelles, care ar fi trebuit să ajungă la Iaşi la ora 11.25 a fost redirecţionat către Suceava, din cauza condiţiilor meteo nefavorabile de pe aeroportul ieşean. Aeronava s-a rotit de câteva ori deasupra Iaşiului, dar în cele din urmă avionul a fost redirecţionat către Suceava, unde a aterizat la ora 13.01, relatează News.ro.

Şi zborul Wizz Air Billund-Iaşi a fost redirecţionat către aeroportul sucevean, unde a aterizat în condiţii de siguranţă la ora 13.10.

Pe tot parcursul zilei, majoritatea avioanelor programate să decoleze sau să aterizeze pe Aeroportul din Iaşi au înregistrat întârzieri. Potrivit site-ului aeroportului ieşean cursa Iaşi-Larnaca, ce ar fi trebuit să plece de la Iaşi la 12.40, va decola cu două ore şi jumătate întârziere.

Judeţul Iaşi se află sub cod galben de ninsori şi vânt puternic până marţi dimineaţă la ora 10.00.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.