Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vremea rea face primele victime: Un om al străzii răpus de ger

Inquam Photos/Octav Ganea
iarna viscol ger frig

Vremea rea a făcut o victimă la Buzău. Un om al străzii a fost găsit înghețat, în această dimineață, transmite Realitatea TV.

De asemenea, zăpada abundentă și vântul puternic au făcut probleme în tot județul Buzău. Drumarii acționează în continuu pentru ca circulația să nu fie blocată.

În cursul nopții s-a acționat permanent pe 6 drumuri naționale care leagă județul Buzău de Slobozia, Brăila, Ploiești, Brașov, Vrancea și Ialomița. Astfel, s-a intervenit cu 26 de utilaje ATB și unimog – uri și s-au împrăștiat peste 250 de tone de antiderapant pe următoarele tronsoane de drum: DN2E85 la limitele județelor Vrancea și Ialomița, DN1B Buzău – Ploiești, DN2B Buzău-Brăila, DN2C Costești –Slobozia, DN22 Râmnicu Sărat – Brăila și pe DN 10 Buzău-Brașov.

Citește și: ATENȚIE - Mai multe drumuri naţionale sunt ÎNCHISE. Unde nu se circulă

De asemenea, la Oreavu, un microbuz cu 15 persoane s-a rasturnat inafara carosabilului. Potrivit purtatatorului de cuvânt al Institutiei Prefectului nu au fost raniti grav dar soferul a ramas incarcerat si a fost necesara interventia unei echipe de descarcerare. Mai multe persoane au fost transportate la spital acuzind dureri.

Pe DJ 220 la Boboc masina condusa de o soferita incepatoare a derapat si s-a asezat de-a curmezisul soselei blocând un al doilea autoturism. Situatia a fost rezolvata cu ajutorul unor utilaje trimise in zona de Primaria Cochirleanaca.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.