Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vremea rea pune stăpânire pe România - Vânt puternic și ninsori viscolite în Capitală și 16 județe

alerta meteo

Meterorologii anunţă că vremea va fi deosebit de rece în toată țara, până vineri dimineață. Miercuri, Capitala și 16 județe intră sub cod galben de vânt și ninsori viscolite.

Potrivit unei atenționări a ANM, miercuri între orele 2.00 - 20.00 se anunță intensificări susținute ale vântului, ninsori viscolite, strat de zăpadă și depuneri de gheață.

Vizate de atenționarea cod galben ANM sunt Capitala și județele Prahova, Dâmbovița, Argeș, Vâlcea, Dolj, Vrancea, Galați, Buzău, Brăila, Tulcea, Ialomița, Constanța, Călărași, Giurgiu, Teleorman și Olt.

Emoții URIAȘE pentru procurorul general - Se dă verdictul în scandalul Tudorel Toader-Augustin Lazăr în scurt timp

În regiunile sudice și sud-estice vor predomina ninsorile și se va depune un strat de zăpadă, local consistent. În unele zone, mai ales miercuri dimineața și cu precădere în regiunile sud-estice, vor fi depuneri de gheață. Vântul va avea intensificări cu viteze de 40 - 50 kilometri pe oră, iar în estul, centrul, sudul Munteniei, în Dobrogea și în sudul Moldovei rafalele vor atinge în general 55 - 75 de kilometri pe oră, viscolind ninsoarea și determinând scăderea vizibilității sub 100 de metri.

Începând de miercuri seara până vineri la ora 10.00, în sud-estul țării vântul va avea intensificări cu viteze de 45 - 55 kilometri pe oră, temporar în jur de 60 kilometri pe oră, spulberând zăpada depusă, mai ales în cursul nopții de miercuri spre joi și pe parcursul zilei de joi.

Vremea va deveni deosebit de rece în toată țara, astfel că temperaturile vor fi negative în majoritatea regiunilor, iar noaptea va fi ger, cu temperaturi sub minus 10 grade, în special în nordul, nord-estul și centrul țării.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.