Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vremea rea s-a dezlănțuit în SUA - Peste 1.000 de zboruri au fost anulate

avion zapada

Peste 1.000 de zboruri au fost anulate în regiunea Vestului Mijlociu din SUA, din cauza viscolului, cele mai afectate fiind aeroporturile din Chicago și Kansas City, au anunțat autoritățile, care au recomandat șoferilor să evite călătoriile pe distanțe lungi, unele autostrăzi fiind închise, conform Mediafax.

Peste 900 de zboruri de la aeroporturile Chicago O'Hare International Airport și Chicago Midway International Airport au fost anulate duminică, iar alte peste o sută au fost anulate la aeroportul din Kansas City, potrivit site-ului FlightAware.com, informează postul CNBC.

Cum condițiile meteo nefavorabile continuă și luni, alte aproximativ 200 de zboruri de la aeroporturile din Chicago și Kansas City au fost anulate.

Băsescu iese la rampă după ce Iohannis a refuzat propunerile PSD: 'Nimeni nu îi poate pune pixul în mână președintelui să semneze, nici mama CCR'

Vântul puternic și ninsoarea au produs perturbări majore ale traficului aerian, rutier și feroviar în zone întinse din statele americane Nebraska, Kansas, Iowa, Missouri, Illinois, provocând haos într-o perioadă aglomerată a anului, după Ziua Recunoștinței, relatează agenția The Associated Press.

În estul statului Nebraska, o parte din autostrada Interstate 80, între localitățile Lincoln și Omaha, a fost închisă duminică, timp de câteva ore, în urma mai multor accidente.

Meteorologii estimează că viscolul va afecta începând de luni și părți din statele Indiana și Michigan.

Școli din unele zone din Kansas, Missouri, Iowa și Illinois au luat decizia să suspende cursurile începând de luni și până când condițiile meteorologice se vor mai ameliora.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.