Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vremea se răcește brusc - Ninsorile lovesc din nou! Anunțul de ultimă oră al meteorologilor

ninsoare ninsori

Meteorologii anunță că, începând de miercuri, temperaturile vor scădea semnificativ și vor apărea ninsori pe arii extinse. Începând de marți după-amiaza, meteorologii anunță ploi care, pe timpul nopții, se vor transforma în ninsori, în special în sudul și centrul țării, unde și vântul va sufla cu putere.

De joi însă, temperaturile încep să crească ușor, dar vremea va rămână închisă până spre finalul săptămânii.

Marți dimineața, cerul este parţial noros în centrul şi nord- estul ţãrii şi mai mult senin în rest. Izolat, în estul Transilvaniei ninge slab. Vântul suflã slab şi moderat cu unele intensificãri în Delta Dunãrii. La ora 04 temperatura aerului avea valori cuprinse între -7 grade la Bozovici şi 4 grade la Constanţa-Dig.

Fiica criminalului de la Onești, acuzații grave: Spitalul și polițiștii nu mă lasă să-mi văd tatăl. Mi se dă ocupat mereu


Astăzi, în cea mai mare parte a ţãrii, valorile termice vor fi apropiate de mediile multianuale. Cerul va fi variabil, cu înnorãri mai ales în zonele montane şi submontane, unde pe arii restrânse se vor semnala precipitaţii slabe sub formã de ninsoare.

Din orele serii, aria de nebulozitate va cuprinde treptat sud-vestul teritoriului, unde va începe sã plouã. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri în zona montanã înaltã şi trecãtor în sud. Temperaturile maxime se vor încadra între 2 şi 10 grade.

La această oră, cerul este senin, iar vântul suflã moderat, cu unele intensificãri. La ora 05 se înregistrau 0 grade la toate staţiile meteo.

Astăzi, valorile termice se vor situa în jurul celor normale la aceastã datã. Cerul va fi variabil în prima parte a zilei, apoi se va înnora. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximã va fi de 7...9 grade.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.