Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vremea se schimbă radical în România! Anunț de ultimă oră de la șefa ANM - temperaturi surpriză

wheather.com
prognoza meteo

Vremea se schimbă radical în România, după codul galben de ninsori și viscol. Elena Mateescu, directorul ANM, anunţă prognoza meteo actualizată.

Potrivit ANM, temperaturile încep să crească, iar la finalul săptămânii vor ajunge până la 27°C. Elena Mateescu, director general ANM, anunţă cum va evolua vremea în perioada următoare.

"Vorbim în special de regiunile extracarpatice, cu precădere în partea de vest-sud a țării. Acolo, într-adevăr, este posibil să ne apropiem de pragul unei zile de vară 25°C, posibil ușor peste până atunci, însă,  temperaturile vor fi în creștere de la o zi la alta. Mâine contăm pe valori între 12°C până la 17°C.

Miercuri deja vorbim de 12°C până la 20°C pentru ca joi și vineri deja 22°C- 23°C inclusiv în Capitală. Va fi posibil în a doua parte a acestei săptămâni să consemnăm o maximă de 22°C- 23°C mâine dimineață.

Minime negative, -7°C -6°C în estul Transilvaniei, 10°C- 11°C în sudul Banatului. De asemenea, o minimă coborâtă și în Capitală 3°C- 4°C, dar treptat și minimele vor mai câștiga câteva grade. Vorbim însă și de intensificări ale vântului, care rămân de interes, mai ales în zona montană a Carpaților Oriental și Meridionali, acolo unde rafalele vor putea depăși în continuare 80-90km/h dar și în zonele mai joase de relief, cu 55-60km/h", a spus Elena Mateescu, directorul ANM, la Antena 3 CNN.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.