Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vremea va fi GEROASĂ săptămâna viitoare în România. În ce zone va NINGE

frig

Vremea se va menţine rece în majoritatea zonelor, geroasă în special în centrul ţării. Cerul va fi variabil, cu înnorări la munte, în centru şi în sud, unde izolat va fulgui. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări în zona montană înaltă. Temperaturile minime vor fi cuprinse între -18 grade în depresiunile intramontane şi -2 grade pe litoral. În zonele joase vor fi condiţii de ceaţă.

Vremea se va menţine rece, informează Institutul Naţional de Meteorologie şi Hidrologie. Cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura minimă va fi de -5...-4 grade, mai scăzută în zona preorăşenească, spre -7 grade.

PROGNOZA METEO DUMINICĂ, vremea în TARA

Vremea va fi rece pentru această dată în cea mai mare parte a ţării, dar îndeosebi în regiunile intracarpatice. Temperaturile maxime se vor încadra între -6 grade in estul Transilvaniei si 6 grade in Oltenia. Local în zonele joase din vestul, centrul şi sudul teritoriului, în special dimineaţa şi noaptea va fi nebulozitate joasă şi se va semnala ceaţă cu chiciură. În restul teritoriului, ziua, cerul va fi variabil, iar ceaţa se va semnala doar pe spaţii mici, iar în cursul nopţii vor fi înnorări temporare în nord şi nord-vest, unde izolat şi cu precădere la munte va ninge slab. Vântul va sufla slab si moderat.

BUCURESTI

Vremea va fi rece mai ales dimineata si noaptea. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab. Temperatura maximă va fi de 3...4 grade. Vor fi condiţii de ceaţă.

Citește și: Incendiu devastator în București: 100 de oameni, în pericol!

PROGNOZA METEO LUNI, vremea în ŢARA

Înnorările vor cuprinde treptat majoritatea regiunilor. În timpul noptii va ninge slab în Carpatii Orientali, Moldova si pe arii restrânse în Muntenia, iar în Dobrogea vor predomina ninsorile. Cu totul izolat vor fi condiţii de polei. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări la munte, iar spre dimineată si în Moldova. Temperaturile maxime, apropiate de mediile climatologice, se vor încadra între -4 grade in estul Transilvaniei si 6 grade in Oltenia sI sudul Banatului.

BUCUREŞTI

Cerul se va înnora treptat începând cu orele serii si spre sfârsitul intervalului vor fi posibile fulguieli. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 3...4 grade.

PROGNOZA METEO MARTI, vremea în ŢARĂ

Cerul va fi mai mult noros în regiunile estice, unde, cu precădere în prima parte a intervalului, pe arii restrânse vor fi precipitatii mixte, ce vor favoriza depunerile de polei. În rest, înnorările vor fi temporare si doar la munte, pe spatii mici va ninge slab. Vântul va sufla slab si moderat, cu unele intensificări pe crestele montane, în sud-vestul teritoriului, iar în timpul zilei si în estul tării. Temperaturile maxime se vor încadra între -2 grade in estul Transilvaniei si 7 grade in sudul Banatului si vestul Olteniei.

BUCUREŞTI

Cerul va avea înnorări, dar conditiile de fulguială vor fi reduse. Vântul va sufla slab si moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul a 3 grade.

PROGNOZA METEO, TENDINTA

MIERCURI - Cerul va avea înnorări la munte, unde izolat va ninge slab, dar si în sud-estul teritoriului, însă numai pe litoral vor fi precipitatii mixte slabe, ce vor favoriza depunerile de polei. În rest, înnorările vor fi temporare si, mai ales noaptea, în zonele joase de relief, local se va forma ceată. Vântul va sufla slab si moderat, cu unele intensificări ziua în sud-estul si sud-vestul ţării. Temperaturile maxime se vor încadra între -5 grade in estul Transilvaniei si 4 grade in Dealurile de Vest

JOI si VINERI - Valorile termice, mai ales cele diurne, se vor situa în general în jurul mediilor multianuale. Probabilitatea de aparitie a precipitatiilor va fi mai ridicată în regiunile sudice.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.