Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vunk, Cargo şi Voltaj urcă pe scena de la Enisala, la Festivalul 'Unitate la cetate', organizat de CJ Tulcea

youtube
tulcea

Vunk, Cargo şi Voltaj urcă pe scena de la Enisala, la Festivalul "Unitate la cetate", organizat de Consiliul Judeţean (CJ) Tulcea în perioada 19-21 august, se arată într-un comunicat al instituţiei remis, miercuri, AGERPRES.

"Sub sloganul "Unitate la cetate", Festivalul de la Enisala este organizat de Consiliul Judeţean Tulcea, în parteneriat cu Primăria Comunei Sarichioi şi va deveni unul dintre cele mai importante evenimente culturale care vor avea loc în acest an din judeţul Tulcea. În zonă, cetăţenii vor putea regăsi produse ale meşteşugarilor din această zonă a ţării, un târg de produse tradiţionale, parc de distracţii, dar şi ateliere şi jocuri pentru cei mici", precizează CJ Tulcea.

Evenimentul va avea loc în weekendul 19-21 august, la poalele cetăţii Enisala din judeţul Tulcea. Concertele vor începe la ora 18.00 şi se vor încheia la ora 23.00, cu focuri de artificii şi un spectacol de lasere, potrivit Agerpres.ro.

Conform organizatorilor, la festival vor mai susţine recitaluri Ansamblul "Danubius" Tulcea, Taraful Marin Alexandru şi Lavinia Furtună, Luminiţa Anghel, Ansamblul "Cimbrişor" Isaccea, Ansamblul "Landâş - Sarichioi", Provincialii, Ovidiu Lipan Ţăndărică şi Stelu Enache. Intrarea la spectacole este liberă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.