Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Wall Street, în stare de ŞOC: Declin al Bursei din cauza războiului comercial

realitatea.net
criza bursa

Stare de şoc la News York. Criză imensă pe Wall Street. Din cauza posibilului război comercial al SUA cu China, bursa a luat-o razna. Bursa de la New York a suferit o corecție severă în sesiunea de joi de aproximativ 3% pe fondul îngrijorărilor legate de un război comercial cu China. Donald Trump a evocat noi măsuri protecționiste împotriva Beijingului, iar indicii sunt de neoprit, anunţă afp.com.

Citește și: Ce i-a transmis Klaus Iohannis lui Vladimir Putin, după ce acesta a câștigat din nou alegerile prezidențiale

Dow Jones a scăzut 2,93% la 23,957.89 puncte, o scădere de peste 700 de puncte. Nasdaq a scăzut 2,43%, iar S & P 500 cu 2,52%. Acesta este cel mai mare declin al Dow Jones din 8 februarie. Nasdaq a scazut 2,43% pana la 7.166,68 puncte, iar S & P 500 a coborat cu 2,52% la 2.643,69 puncte.

Citește și: Veste TRĂSNET pentru Antena 3, după ce a pierdut procesul cu Kovesi! Un personaj cunoscut vrea să dea televiziunea în judecată

În jurul orei 16,00 GMT, indicele vedetă Dow Jones Industrial Average pierdea 2,03% până la 24,180,28 puncte. Nervozitatea pe Wall Street a urcat cu incă un grad dupa informațiile legate de demisia avocatului lui Donald Trump in dosarul privind ingerința rusească in alegerile prezidențiale. Indicii bursieri erau afectați și de scăderea acțiunilor financiare, afectate de reducerea sensibilă a randamentelor pentru obligațiunile americane.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.