Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Wall Street Journal: Secretarul Trezoreriei SUA a discutat despre ridicarea tarifelor impuse importurilor chineze; un purtător de cuvânt a respins informaţia

china sua

Secretarul Trezoreriei Statelor Unite, Steven Mnuchin, a discutat despre ridicarea unora sau tuturor tarifelor impuse importurilor chineze şi a sugerat oferirea unei retrageri a tarifelor în timpul negocierilor programate să aibă loc pe 30 ianuarie, potrivit unor persoane apropiate discuţiilor, citate de Wall Street Journal, transmite Reuters, relatează News.ro.

Un purtător de cuvânt al Trezoreriei a respins informaţia.

”Nici secretarul Mnuchin nici ambasadorul Lighthizer nu au făcut vreo recomandare cuiva, referitoare la tarife sau alte părţi ale negocierilor cu China”, a spus purtătorul de cuvânt.

Vicepremierul chinez Liu He va efectua o vizită în Statele Unite pe 30-31 ianuarie pentru ultima rundă de discuţii comerciale, în vederea rezolvării conflictului comercial dintre cele mai mari două economii ale lumii.

Citește și: O nouă caravană de 1.000 de migranţi central-americani a intrat în Mexic

În lipsa unui acord cu China, administraţia Trump urmează să majoreze tarifele pentru produse chinezeşti în valoare de 200 de miliarde de dolari, de la 10% la 25%, de pe 2 martie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.