Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Walter Zenga a recunoscut într-un interviu că a plâns când a pierdut finala Cupei României cu FC Naţional

Walter Zenga

Walter Zenga, antrenorul echipei italiene de fotbal Cagliari, a dezvăluit pentru revista SportWeek că a plâns când a pierdut finala Cupei României cu FC Naţional, în 2003, în faţa lui Dinamo (0-1), potrivit Agerpres.

"Să plâng pentru fotbal? Da, mi s-a întâmplat când am pierdut finala Cupei României cu Naţional şi la Napoli, când Crotone a retrogradat în Serie B: m-am închis douăzeci de minute în vestiar, nu mă mai opream", a povestit Zenga, ce a mai fost pe banca a două formaţii bucureştene, Steaua şi Dinamo.

Citește și: Nelu Tătaru: ‘Nu recomand relaxare deocamdată. Avem încă decese, avem încă persoane în Terapie Intensivă’

Zenga, care a antrenat în Orientul Mijlociu, este pregătit pentru meciuri jucate la temperaturi ridicate, în condiţiile în care campionatul Italiei, întrerupt din cauza pandemiei de coronavirus, ar putea fi reluat în această vară.

"M-am întors în Italia şi voi fi antrenorul lui Cagliari. Am pregătit deja totul: de la antrenamentele la distanţă până la meciurile din iulie sau august. Am antrenat şase ani în Orientul Mijlociu, acolo se joacă în august la 45 de grade: ştiu cum se procedează, nu?", a spus fostul mare portar al lui Inter Milano şi al naţionalei Italiei.

"Am învăţat multe de la cel puţin şase dintre antrenorii mei: Sonetti, Radice, Vicini, Trapattoni, Bagnoli şi Eriksson", a mai afirmat el.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.