Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Walter Zenga ar putea să antreneze FCSB: 'Telefonul meu e aici'

Walter Zenga

Walter Zenga susţine că e pregătit să o pregătească pe FCSB, dacă Gigi Becali îl va contacta. Italianul a revenit în România şi a recunoscut că vicecampioana ar fi singura echipă pe care o poate antrena, informează Mediafax.

Citește și: Gică Hagi: 'Nu mi-a căzut bine că CFR Cluj a câștigat campionatul'

În acest moment, Gigi Becali are în faţă două soluţii: Edi Iordănescu şi Walter Zenga. Primul este încă sub contract cu Gaz Metan, iar al doilea este liber de contract, după despărţirea de Veneţia, în martie.

Deşi Edi Iordănescu i-a transmis lui Becali că nu poate face acum pasul la FCSB, întrucât vrea să termine sezonul cu Gaz Metan, tehnicianul italian este în aşteptarea propunerii: "Să nu spui niciodată niciodată! Lăsăm telefonul aproape. Mi-ar plăcea să antrenez din nou în România. La Dinamo am fost şi nu a mers, la Cluj e Dan Petrescu, prietenul meu, nu pot. La Viitorul e Gică, prietenul meu, nu pot. La FCSB - da! Sunt şi MM, şi Gigi, prietenii mei! E şi Duckadam! Îi mulţumesc pentru că a vorbit frumos despre mine, a spus că sunt antrenorul potrivit pentru FCSB. Telefonul meu e aici!", a declarat Zenga, pentru ProTV.

Walter Zenga a mai antrenor în România la FC Naţional, FCSB şi Dinamo. La actuala vicecampioană a mai lucrat între 2004 şi 2005. De-a lungul carierei, Zenga a mai pregătit Sampdoria, Wolves, Crotone, Catania, Palermo şi câteva formaţii din Golf. Ultima oară a fost la Venezia, de unde a fost demis pe 5 martie 2019, în urma unei serii de rezultate slabe.

”Eu nu fac parte din stafful care hotărâşte acest lucru. Dar sigur, o variantă interesantă ar fi şi Walter Zenga. Ar fi interesantă din punctul meu de vedere. A fost portar ca şi mine. Mie mi-a plăcut Walter Zenga ce a făcut în perioadă cât a fost la Steaua”, a declarat Helmuth Duckadam.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.