Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Walter Zenga susține că nu vrea să creeze speculații: 'Eu, din cauza acestor lucruri, mă forţez să stau acasă'

Walter Zenga

Înfrângerea cu Astra (0-1), din debutul sezonului Ligii 1, a agitat apele la FCSB. S-a pus chiar problema înlocuirii lui Dică, însă Gigi Becali a lămurit, pentru ProSport, situaţia antrenorului, scrie Mediafax.

S-a zvonit că omul cu banii de la vicecampioana României vrea să-l pună pe Walter Zenga în locul fostului decar din Ghencea, însă Becali a dezminţit total această variantă. Acum a venit rândul antrenorului italian să vorbească despre subiect. Într-un interviu exclusiv pentru ProSport, Zenga a infirmat varianta conform căreia ar fi putut prelua banca tehnică a roş-albaştrilor!

FCSB a început cum nu se poate mai rău noul sezon. Vicecampioana a pierdut cu 1-0 în faţa Astrei, însă nu rezultatul, ci jocul e cel care-i îngrijorează mai mult pe oficiali. La o zi după meci a apărut varianta conform căreia Dică ar urma să fie schimbat cu Zenga, italianul fiind liber de contract după despărţirea de Crotone. Fostul portar de la Inter a mai antrenat formaţia roş-albastră în urmă cu mai bine de 10 ani, când a obţinut performanţe şi în Europa.

Citește și: Isaac Donkor, fotbalistul crescut de Inter Milano, a semnat cu Universitatea Craiova

Zenga spune că, tocmai ca să nu se creeze speculaţii, se fereşte să meargă să urmărească antrenamentele lui Dică sau ale lui Bratu, doi fotbalişti pe care i-a anternat în carieră.

"Eu, din cauza acestor lucruri, mă forţez să stau acasă. Pentru că eu, din punctul meu de vedere, m-aş fi dus la FCSB să mă uit la nişte antrenamente sau la Dinamo, unde e Bratu, la Opriţa, persoane pe care le cunosc bine. Dar ştiu bine că dacă mişc un deget, toată presa începe 's-a dus acolo pentru că Dică va fi dat afară, pentru că asta'. Nici să ies în oraş să beau o cafea cu Meme nu pot, pentru că nu vreau ca nimeni să zică aşa. Vorbim de persoane pe care le cunosc foarte bine. Dică a fost fotbalistul meu, dar el ştie bine meseria de antrenor. Poţi să fii dat afară într-o zi sau poţi să ai o grămadă de zile, asta nu e problemă", a spus Walter Zenga într-un interviu exclusiv acordat ProSport.

Citește și: Irina Bara s-a calificat în sferturile probei de dublu, la turneul de la Moscova

Gigi Becali a infirmat şi el, într-o discuţie cu ProSport, zvonurile care-l dădeau plecat pe Dică în cazul în care nu va obţine rezultate bune în meciurile cu Rudar şi Dinamo: "Cum poţi să dai un om afară după o etapă? Dică nu pleacă de la Steaua decât după sezonul regulat. Sau peste cinci ani! Dacă e să plece, numai după sezonul regulat! N-are rost să discutăm despre plecarea lui Dică. Ieri a început campionatul, cum... Îl dau afară?", a spus Gigi Becali pentru ProSport.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.