Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Warm-Up Itinerama Travel Film Festival în perioada 27 şi 29 august, la Cinema Elvire Popesco

filme, cinema, cinematograf

Trei pelicule care spun poveşti despre călătorie, explorare, cunoaşterea de sine şi depăşirea limitelor vor fi prezentate, în perioada 27 - 29 august, la Cinema Elvire Popesco, în Warm-Up-ul celei de-a VII-a ediţii a Itinerama Travel Film Festival, informează un comunicat de presă transmis, joi, AGERPRES.

"După mai bine de un an de zile în care pandemia ne-a dat tuturor viaţa peste cap, suntem parcă încercaţi de un amalgam de sentimente - uneori suntem parcă descumpăniţi că nu revenim mai repede la normalul pre-pandemic, alteori râdem cu poftă şi ne bucurăm de viaţă, uneori parcă ne-am face bagajele şi am pleca până pe... lună! Selecţia din acest an reflectă tocmai acest amalgam de sentimente", a declarat Cristian Curus, iniţiatorul şi coordonatorul Itinerama Travel Film Festival.

Evenimentul se va deschide cu pelicula "Robust", un film "dulce-amărui" nominalizat la "Camera d'Or" în cadrul Festivalului de Film de la Cannes 2021, proiectat în premieră în România. Acesta este şi un omagiu adus lui Gerard Depardieu printr-o poveste despre o stea îmbătrânită, singurătatea şi nevoia de a auzi câteva cuvinte iubitoare.

Cel de-al doilea film din Warm-Up, "Human Factors", tot o premieră naţională, este povestea unei familii care evadează într-o vacanţă ce se dorea idilică la malul mării. Însă un eveniment mai puţin obişnuit îi aduce în punctul în care încrederea între membrii familiei este pusă la încercare. Pelicula va putea fi urmărită pe 28 august.

Avanpremiera festivalului se încheie cu povestea flamingoului roz - "The Mystery of the Pink Flamingo", premiat la Premios del Audiovisual Valenciano 2020 pentru cel mai bun lungmetraj documentar, cel mai bun sunet şi cele mai bune decoruri.

Itinerama Travel Film Festival se va desfăşura în perioada septembrie - octombrie în patru oraşe: Bucureşti, Brăila, Slobozia şi Făgăraş, precum şi online.

Biletele pentru Warm-Up Itinerama sunt puse în vânzare pe Eventbook.ro.

Evenimentul este organizat de Asociaţia Maia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.