Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Warner Bros va lansa în 2021 toate filmele sale simultan în cinematografe şi pe platforma HBO Max

captura youtube
Warner Bross film

Warner Bros, parte a grupului AT&T, a anunţat joi că în 2021 va lansa toate filmele sale simultan în cinematografe şi pe platforma de streaming HBO Max, aceasta fiind o schimbare fără precedent luată ca reacţie la pandemia de coronavirus, transmite Reuters, potrivit news.ro.

Filmele, care vor include probabil “Godzilla vs. Kong” şi “Mortal Kombat”, vor fi disponibile pe HBO Max timp de o lună, începând cu ziua în care debutează în cinematografe, a anunţat studioul într-un comunicat.

Alte filme care vor fi lansate sunt “The Suicide Squad”, o nouă versiune a “Dune” şi o urmare a “Matrix”.

Lungmetrajul „Wonder Woman 1984”, regizat de Patty Jenkins, cu Gal Gadot în rol principal, va avea premiera pe HBO Max pe 25 decembrie, în aceeaşi zi în care va începe să ruleze în cinematografele americane.

Citește și: Soția și Menajera, INTERPUSELE lui Daniel Tudorache - Lua prin intermediul lor diamante, vacanțe de lux, școli private, și aveau conturi și de 3 milioane de lei

La nivel internaţional, unde HBO Max nu e disponibil încă, „Wonder Woman 1984” va debuta în cinematografe cu o săptămână mai devreme, pe 16 decembrie.

Andy Forssell, directorul diviziei globale HBO Max, a anunţat în timpul unui Web Summit că serviciile de streaming HBO din Europa vor fi upgradate la HBO Max din a doua jumătate a anului 2021.

Strategia va fi aplicată timp de un an şi este o reacţie la dificultăţile provocate de pandemia de Covid-19, care au făcut ca multe cinematrografe să rămână închise.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.