Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Wasps a fost autorizat să evolueze în liga secundă engleză, nu şi Worcester Warriors

quinzemondial.com
rugby
Un adevărat monument al rugby-ului englez, cu şase titluri naţionale şi două trofee europene, Wasps a fost plasat în redresare judiciară în octombrie, în mare parte din cauza facturilor neplătite, fiind exclus din prima divizie.

Aflat în aceeaşi situaţie, Worcester Warriors, ale cărui datorii ajung la aproximativ 30 de milioane de lire sterline (33 de milioane de euro) nu a ajuns la un acord cu Federaţia engleză şi cu Ministerul britanic al Sportului.

Grupul Atlas, noul proprietar al clubului din Worcester, a anunţat deja săptămâna trecută că sunt prea exigente condiţiile federaţiei pentru menţinerea clubului în Championship (liga secundă).

"Plata creanţelor este parte integrantă a regulamentului nostru privind insolvabilitatea şi nu putem aproba preluarea unui club fără un acord privind plata creanţelor rugby-ului", a explicat Bill Sweeney, directorul general al RFU, referindu-se la situaţia clubului Worcerster.

Proprietarii clubului Warriors au ajuns la un acord în privinţa unei fuziuni cu o echipă semiprofesionistă, care implica şi o schimbare a numelui echipei, în speranţa că vor purta evolua în divizia a patra engleză, însă planul lor nu este pe placul suporterilor, iar în prezent caută alte soluţii, conform BBC.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.