Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Waterloo' a grupului suedez Abba a fost votată de telespectatorii BBC drept cea mai bună piesă prezentată vreodată la Eurovision

abba

„Waterloo” a grupului suedez Abba a fost votată de telespectatorii BBC drept cea mai bună piesă prezentată vreodată la Eurovision, potrivit news.ro.

Programul „Eurovision: Come Together”, difuzat sâmbătă seară, când ar fi trebuit să aibă loc finala Eurovision 2020 la Rotterdam, a constat în prezentarea mai multor reprezentaţii câştigătoare de-a lungul timpului la concursul muzical.

Pe lista scurtă de 19 artişti, întocmită de experţi Eurovision, s-au aflat, între alţii, Abba, Netta, Bucks Fizz, Conchita Wurst şi Gina G.

Citește și: Marcel Vela, mesaj de ultimă oră! Noi precizări despre situația persoanelor infectate. Cu cât a crescut numărul

Grupul suedez a câştigat Eurovision în 1974, când a avut loc în Brighton (Anglia). Cântecul, care a dominat în acel an topurile britanice şi a adus celebritatea trupei, a fost vândut în aproximativ 6 milioane de copii.

Emisiunea a fost găzduită de Graham Norton.

BBC s-a alăturat, de asemenea, televiziunilor europene care au transmis „Eurovision: Europe Shine A Light”, pentru a sărbători cele 41 de cântece care ar fi trebuit să concureze anul acesta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.