Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Wayne Rooney îl alege pe Mauricio Pochettino de la PSG, pentru banca tehnică a echipei de pe Old Trafford

Wayne Rooney

Wayne Rooney, fosta glorie a clubului de fotbal Manchester United, a afirmat că l-ar alege pe Mauricio Pochettino (PSG) în locul lui Erik ten Hag (Ajax) pentru banca tehnică a echipei de pe Old Trafford, transmite Reuters, citat de Agerpres.

Presa britanică îi vede ca favoriţi pe Pochettino şi ten Hag pentru postul de antrenor la Manchester United, care devine vacant în vară după ce actualului interimar, germanul Ralf Rangnick, îi expiră contractul.

''Pochettino a reuşit în Premier League. El cunoaşte liga. Dacă ar fi să aleg dintre cei doi, aş merge pe mâna lui Pochettino. Ar avea nevoie de timp şi, având timp, s-ar descurca foarte bine'', a spus Rooney, în prezent tehnicianul echipei Derby County, penultima clasată în liga secundă engleză (Championship).

Antrenorul argentinian a condus-o pe Tottenham în finala Ligii Campionilor din 2019, înainte de a prelua formaţia Paris Saint-Germain în ianuarie 2021, cu care a câştigat două trofee.

''Pochettino este un antrenor de top şi ştie cum să lucreze cu jucătorii de clasă mondială şi jucătorii tineri. Trebuie să obţină acel amestec corect pentru că nu îşi permit să eşueze din nou'', a adăugat Rooney, golgheterul all-time al lui United (288 goluri).

Ten Hag, 52 ani, preluat-o pe Ajax în sezonul 2017/2018 şi i-a condus pe ''lăncieri'' la titlu în 2019 şi 2021 şi la o semifinală de Liga Campionilor în 2019.

United ocupă locul şapte în Premier League cu 51 puncte, la trei puncte de locurile pentru Liga Campionilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.