Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Wayne Rooney recunoaște că a fost un alcoolic înrăit: 'M-aş fi putut sinucide. Mă închideam în casă pentru a bea şi a uita tot'

www.redcafe.net
Wayne Rooney

Fostul internaţional englez Wayne Rooney admite că s-a confruntat cu mari probleme din cauza consumului de alcool, mărturisind că i-a fost frică că ar putea muri, scrie BBC, relatează Agerpres.

''Recunosc, aş fi putut face multe greşeli din cauza consumului excesiv de alcool. Puteam conduce în stare de ebrietate, puteam omorî pe cineva sau m-aş fi putut sinucide. Ştiam că am nevoie de ajutor, pentru a mă salva, dar şi pentru a-mi salva familia. În urmă cu ceva ani nu aş fi putut mărturisi asta, acum pot'', a spus Rooney.

Rooney, actualul antrenor al echipei Derby County (D2), a afirmat că obişnuia să consume alcool în cursul carierei sale pentru a combate stresul, conform unui interviu acordat publicaţiei Mail on Sunday.

Descoperit la 16 ani de Everton şi propulsat star al fotbalului englez la 18 ani, după participarea la EURO 2004 cu naţionala Angliei, transferat apoi la Manchester United, Rooney a avut numeroase probleme din cauza consumului de alcool.

"Am făcut multe greşeli când eram tânăr, unele sunt în presă, altele nu", a povestit el în interviul acordat înaintea lansării documentarului "Rooney" pe platforma video Amazon Prime.

"Pentru a gestiona toate problemele, cu toate relatările din presă, pentru a gestiona relaţia mea cu antrenorul de la acea vreme (Alex Ferguson), dar şi cu familia pe atunci, era foarte dificil", a adăugat el.

"În primii mei ani la Manchester United, probabil până l-am avut pe fiul meu Kai (în 2009), eu mă izolam total. Nu ieşeam niciodată. Uneori aveam câteva zile de repaus şi mă închideam în casă pentru a bea şi a uita tot. Izolându-mă singur mă făcea să uit de anumite probleme cu care mă confruntam. Erau beţii", a recunoscut el.

"Presiunea de a juca pentru ţara ta, presiunea de la Manchester United, presiunea anumitor lucruri care apăreau în presă îmi provocau angoase", a adăugat Rooney.

Dar toate acestea nu l-au împiedicat să câştige cinci campionate ale Angliei şi o Ligă a Campionilor cu Manchester United, devenind cel mai bun marcator din istoria clubului, dar şi de la echipa naţională.

La 36 de ani, Rooney a deschis un nou capitol în cariera sa ca antrenor la Derby, echipă care se confruntă cu probleme financiare care ameninţă existenţa clubului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.