Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

WBC îşi reia activitatea pe 20 iunie cu o gală în Mexic

www.news.ro
mănuși box

Organizaţia Mondială a Boxului (WBC) îşi reia activitatea, suspendată din cauza pandemiei de coronavirus, cu o gală programată la Ciudad de Mexico pe 20 iunie, care va avea cap de afiş meciul de la categoria super-cocoş dintre campionul mondial WBO, Emanuel ''Vaquero'' Navarrete, şi Uriel ''Yuca'' Lopez, relatează EFE potrivit Agerpres.

WBC, promotorul Zanfer şi Comisia de box a oraşului Ciudad de Mexico au ajuns la un acord cu autorităţile sanitare mexicane, cu sprijinul unei televiziuni, de a organiza o gală de box fără spectatori.

Navarrete, cu 31 victorii şi o înfrângere în palmares, va lupta, fără titlul său în joc, la categoria pană contra lui Lopez, cu 15 victorii, 13 înfrângeri şi o egalitate.

Gala de box a fost aprobată cu condiţia respectării unor măsuri stricte de siguranţă, inclusiv o izolare a boxerilor timp de două săptămâni şi verificarea stării de sănătate. Ei vor fi transportaţi din locul de izolare direct la arena unde are loc gala de box.

Pe 27 iunie este programată o altă gală a WBC, în care campionul mondial de la super-pană, mexicanul Miguel Bertchelt, îl va avea ca adversar pe Eduardo Montoya, într-un meci de pregătire înainte de duelul cu Oscar Valdez, una dintre cele mai aşteptate lupte din acest an.

În acest an, când restricţiile vor fi relaxate, este aşteptat şi un meci la categoria grea între campionul WBC, Tyson Fury, şi Anthony Joshua, campionul mondial WBA, WBO şi IBF.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.