Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Wednesday: Jenna Ortega promite mai multă groază şi mai multă acţiune pentru sezonul doi al serialului

Wednesday

Jenna Ortega a vorbit despre următorul sezon din "Wednesday". Intervievată de cei de la postul E! pe covorul roşu de la Premiile Emmy, actriţa în vârstă de 21 de ani a dezvăluit câteva informaţii despre cel de-al doilea sezon al serialului de succes de pe Netflix, potrivit news.ro

Potrivit actriţei, acest al doilea sezon din "Wednesday" va "înclina cu siguranţă spre un pic mai mult horror". "Există câteva replici foarte, foarte bune şi totul este mai ambiţios", mărturiseşte Jenna Ortega.

"Există mult mai multă acţiune. Probabil că fiecare episod se va simţi un pic mai mult ca un film, ceea ce este bine", adaugă ea.

Lansat în noiembrie 2022, "Wednesday" o are ca protagonistă pe cea mai mare fiică din familia Adams în timp ce încearcă să se adapteze la noua ei şcoală, Nevermore Academy. Jenna Ortega joacă alături de Gwendoline Christie ("Game of Thrones"), Christina Ricci şi Catherine Zeta-Jones.

Serialul de opt episoade, creat de Alfred Cough şi Miles Millar şi regizat parţial de Tim Burton, a avut un succes uriaş, devansând "Stranger Things" şi devenind cel mai bine vândut serial în limba engleză din istoria platformei.

Dar succesul serialului a fost afectat de controversa creată în jurul unuia dintre actorii săi principali, Percy Hynes (Xavier), care a fost acuzat de agresiune sexuală şi viol de mai multe femei. După ce a fost amânat din cauza grevei de la Hollywood, cel de-al doilea sezon al serialului "Wednesday" ar trebui să înceapă filmările în aprilie, în Irlanda.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.