Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Wello, platforma de sănătate, singurul proiect din România acceptat în programul de dezvoltare GoGlobal al EIT Health

news.ro
wello

Wello, platforma de sănătate dedicată familiilor cu copii supraponderali, dezvoltată de o echipă de 13 specialişti în tehnologia informaţiei din judeţul Cluj, este singurul proiect din România acceptat în programul de dezvoltare GoGlobal al EIT Health, una dintre cele mai mari iniţiative mondiale din industria de healthcare, a anunţat luni compania, potrivit news.ro.

”Wello va participa la ediţia din acest an a GoGlobal Israel-Canada, care se desfăşoară în perioada iunie-noiembrie, şi reprezintă poarta de acces a IMM-urilor europene incluse în program către două dintre cele mai importante hub-uri de inovaţie în healthcare, prin implicarea unor parteneri locali de top. La această ediţie, au fost acceptate doar două proiecte din Europa, Wello fiind unul dintre acestea”, se arată în comunicat.

Programul GoGlobal îşi propune să le ofere companiilor care activează în industriile de tehnologie medicală, biotehnologie şi sănătate digitală, competenţele necesare pentru a se extinde la nivel mondial. Proiectele acceptate sunt sprijinite să se lanseze în pieţe noi cu know-how în sistemele de sănătate specifice ţărilor vizate, să afle informaţii despre reglementările în vigoare, precum şi să aibă acces la stakeholderi şi analize asupra competiţiei, potrivit companiei.

EIT Health, iniţiatorul acestui program şi organizaţie susţinută de Comitetul European şi Institutul European de Inovare şi Tehnologie, îşi propune să încurajeze dezvoltarea de soluţii inteligente pentru industria de sănătate din Europa, iar bugetul de investiţii alocat în acest scop, pentru următorul deceniu, este de 2 miliarde de euro.

”Participarea la GoGlobal este o oportunitate pentru orice companie din industria de sănătate care urmăreşte extinderea internaţională, iar validarea Wello, prin includerea într-un program EIT Health recunoscut pentru criteriile foarte riguroase de selecţie, ne sprijină în demersul nostru de a găsi clienţi şi parteneri de top pentru platforma de sănătate Wello, pe care o vom lansa în această toamnă”, spune Sveatoslav Vizitiu, cofondator Wello.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.