Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

West Bromwich a identificat şi suspendat mai mulţi suporteri după violenţele de la meciul cu Wolverhampton. Fanii au fost raportaţi de club la poliţie

Pinterest.com
premier league

West Bromwich a identificat şi suspendat mai mulţi suporteri după violenţele de la meciul cu Wolverhampton. Fanii au fost raportaţi de club la poliţie

West Bromwich Albion a identificat o parte dintre fanii care au perturbat meciul din turul patru al Cupei Angliei cu Wolverhampton Wanderers, disputat duminică, le-a suspendat conturile de bilete şi i-a raportat la poliţie, a anunţat vineri clubul, potrivit Reuters.

Wolves conducea cu 2-0 în derbi când, în minutul 82, au fost aruncate obiecte la un capăt al terenului, declanşându-se o încăierare între suporterii celor două echipe. Meciul s-a încheiat după o întrerupere de 38 de minute, scorul rămânând neschimbat.

"Mai multe persoane au fost identificate ca parte a investigaţiei în curs de desfăşurare a clubului cu privire la această perturbare, iar detaliile lor au fost transmise Poliţiei West Midlands pentru continuarea anchetei penale", a precizat West Brom într-un comunicat. "În plus, clubul le-a scris acestor suporteri pentru a-i informa că le-a suspendat conturile de bilete, asigurându-se astfel că ei nu pot participa la meciurile de la The Hawthorns până la noi ordine".

Şase persoane au fost arestate în legătură cu incidentele în care au fost răniţi mai mulţi fani, a anunţat luni poliţia din West Midlands.

Organismele fotbalului englez, inclusiv FA, Premier League, EFL şi PGMOL, au emis marţi un comunicat comun în care se declară "foarte îngrijorate" de recentele violenţe, acte discriminatorii şi invazii ale terenului.

"Vom lucra neobosit, alături de poliţie, pentru a-i aduce pe făptaşi în faţa justiţiei şi pentru a eradica acest comportament din jocul nostru", se arată în comunicat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.