Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

West Ham oferă o recompensă pentru prinderea hoţilor care l-au prădat pe Kurt Zouma

daily express
 Kurt Zouma

Clubul englez de fotbal West Ham United a oferit o recompensă de 25.000 de lire sterline pentru informaţii despre persoanele care au jefuit sâmbăta trecută casa jucătorului Kurt Zouma, transmite EFE.

Hoţii au furat bijuterii şi numerar în valoare de 100.000 de lire sterline, în timp ce jucătorul şi familia sa se aflau în casă, fiind foarte afectaţi de acest incident. Jucătorul francez a ratat meciul cu Crystal Palace (1-1) duminică din cauza acestui furt, potrivit Agerpres.

''West Ham United a oferit o recompensă de 25.000 de lire sterline pentru informaţii care vor conduce la arestarea şi condamnarea hoţilor care au pătruns în casa fundaşului Kurt Zouma în ajunul meciului împotriva lui Crystal Palace din acest weekend. Să îţi intre cineva în casă este terifiant şi sperăm că această recompensă va ajuta la aducerea acestor indivizi în faţa justiţiei şi poate îi va împiedica pe alţii să facă acelaşi lucru'', se arată în comunicatul clubului londonez.

În clasamentul Premier League, ''ciocănarii'' ocupă locul nouă cu 21 puncte din 14 meciuri şi vor juca joi în deplasare cu Tottenham.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.