Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

West Ham United a demarat o anchetă privind acuzaţiile că doi comentatori germani au fost atacaţi pe Stadionul Olimpic din Londra

fani West Ham

Clubul londonez West Ham United a demarat o anchetă privind acuzaţiile că doi comentatori germani au fost atacaţi pe Stadionul Olimpic din Londra, la meciul cu Eintracht Frankfurt (1-2), joi seara, în prima manşă a semifinalelor Europa League la fotbal, transmite DPA, citat de Agerpres.

Agresiunea contra comentatorilor germani ar fi avut loc după ce Michail Antonio a marcat pentru ''ciocănari'' şi a restabilit egalitatea pe tabela de scor, 1-1, în minutul 21.

Cei doi germani, care comentau meciul pentru un post de radio naţional, au fost mutaţi pe alte locuri de transmisie la pauză.

Conform relatărilor ziarului Bild, reporterii transmiteau live, când căştile lor au fost smulse şi aruncate pe jos.

''Clubul este avertizat despre incident şi vom acţiona pentru a identifica agresorul. În linie cu abordarea noastră de toleranţă zero, oricine va fi identificat va avea datele personale transmise poliţiei. Cei vinovaţi vor primi o suspendare pe termen nedefinit de a intra pe Stadionul Olimpic şi să însoţească echipa. Nu este loc pentru un asemenea comportament'', a precizat un purtător de cuvânt al lui West Ham.

În meciul tur de joi, germanii au deschis scorul în chiar primul minut de joc, prin Ansgar Knauff, ''ciocănarii'' au egalat prin Michail Antonio (21), iar japonezul Daichi Kamada (54) a adus victoria oaspeţilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.