Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

WhatsApp introduce modul 'întunecat', cu scopul de a proteja ochii utilizatorilor

whatsapp

Modul „Întunecat” al WhatsApp este disponibil în versiune de testare beta pe dispozitive Android şi iOS, iar specialiştii spun că lansarea la nivel global va avea loc în curând. Modul „întunecat” este destinat protejării ochilor utilizatorilor, având şi un impact mai mic asupra bateriei aparatului.

După o lungă aşteptare, modul „Întunecat” al WhatsApp este disponibil în versiune de testare beta pe dispozitive Android şi iOS, iar specialiştii spun că lansarea la nivel global va avea loc în curând, potrivit Mediafax.ro.

Citește și: Pedepse mai dure pentru agresorii sexuali! Senatorii au majorat anii de închisoare pentru orice faptă ce implică contact sexual cu un minor

Utilizatorii aplicaţiei Facebook Lite se pare că vor primi acces la modul „Întunecat”, fără să fie nevoie să descarce nimic în telefon.

Este un pas mare pentru WhatsApp, o aplicaţie a Facebook ce are în prezent 2 miliarde de utilizatori activi.

Citește și: Scandal la audierea ministrului pentru Economie! Daniel Zamfir acuză PNL că are acțiuni concertate împotriva lui Firea: 'V-aţi făcut ţintă din Primărie'

Printre modificările care vor fi implementate se mai numără introducerea de reclame, funcţia de autodistrugere a mesajelor şi clipuri Boomerang, de scurtă durată, care pot fi derulate înainte şi înapoi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.