Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

WhatsApp lansează Dark Mode: ce înseamnă și cum te va ajuta noua aplicație

whatsapp

WhatsApp anunţă că a început să implementeze, în sfârşit, funcţia Dark Mode în cadrul aplicaţiei sale, funcţie care va deveni disponibilă simultan atât pe iOS, cât şi pe Android.

Citește și: SURSE - PNL intră în formație de luptă: lista miniștrilor vehiculați pentru CJ și reședințele de județ

Dark Mode este una dintre cele mai la modă facilităţi în rândul aplicaţiilor mobile şi presupune înlocuirea fundalului alb cu culori închise, eventual chiar negru. Aşa se obţine un consum mai redus de energie pe ecranele AMOLED, informează News.ro.

Un alt avantaj, cum este subliniat foarte amuzant şi în clipul de prezentare al noii facilităţi, este protejarea ochilor seara de lumina puternică a ecranului.

Dark Mode în WhatsApp poate fi activat şi dezactivat manual dar poate urma şi setările sistemului de operare. Dacă la setările de Android sau iOS utilizatorul a bifat modul întunecat, atunci toate aplicaţiile compatibile, inclusiv WhatsApp, vor afişa modul întunecat.

Există, însă, o limitare pentru utilizatorii de iPhone. Dark Mode este disponibil doar pentru iOS 13, astfel că cei care folosesc o versiune mai veche nu se vor putea bucura de el.

WhatsApp vine foarte târziu cu al său Dark Mode. YouTube, de exemplu oferă această facilitate de doi ani deja. WhatsApp justifică întârzierea spunând că a cercetat şi experimentat cu cele mai bune variante coloristice.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.