Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Whatsapp vrea să introducă o nouă caracteristică. Ce vor putea face utilizatorii direct din fereastra de chat

whatsapp

WhatsApp a anunțat că vrea să introducă o nouă caracteristică. Utilizatorii platformei vor putea vedea statusul contactelor direct în fereastra de chat. Astfel, cea mai nouă versiune beta a aplicației de mesagerie pentru Android arată statusul și ultima apariție, asta dacă este activată, a unui contact sub numele acestuia într-o fereastră de chat deschisă.

Acum, platforma de mesagerie anunță că funcția va fi disponibilă pentru toți utilizatorii în urma unei actualizări viitoare a WhatsApp pentru Android.

Utilizatorii WhatsApp vor putea vedea statusul contactelor direct în fereastra de chat

După ultima actualizare a aplicației WhatsApp, utilizatorii vor putea vedea statusul contactelor în fereastra de chat, sub numele persoanei. În cazul în care utilizatorii sunt offline, statusul va fi afișat sub numele său.

De reținut este faptul că aceste informații vor fi afișate numai dacă utilizatorii le au activate în setările de confidențialitate ale platformei.

Până acum nu se știu informații în legătură cu utilizatorii Apple. Dezvoltatorii nu au menționat nimic despre o posibilă caracteristică similară pentru dispozitivele iOS, scrie go4it.ro.

Aplicația de mesagerie reintroduce o funcție așteptată de mulți utilizatori

Meta, compania mamă, care deține și WhatsApp, a anunțat că va fi reintrodusă opțiunea pentru utilizatorii desktop de a trimite fotografii și videoclipuri cu vizualizare unică.

Această funcție va fi reintrodusă, după ce anul trecut aplicația a renunțat la această opțiune de trimitere și deschidere a fotografiilor și videoclipurilor cu vizualizare unică în versiunea web a platformei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.