Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Will Smith va produce un film despre cariera de jucător de baseball a lui Michael Jordan

Will Smith

Actorul, producătorul, rapperul şi compozitorul american Will Smith va produce un scenariu despre scurta experienţă în baseball a celebrului fost jucător profesionist de baschet american Michael Jordan, informează site-ul imdb.com. 

Citeşte şi: Mascaţii au dat LOVITURA traficanţilor de droguri! Zeci de percheziţii în Capitală şi alte judeţe: Peste 50 de suspecţi, la audieri

Imaginaţi-vă cum ar fi fost dacă LeBron James ar fi decis să ia o pauză un an de la baschet pentru a juca tenis de amatori. Sau dacă renumitul fotbalist Christiano Ronaldo ar fi vrut să-şi dedice un an pasiunii sale reale: dansul interpretativ. 

Ei bine, în 1994, s-a întâmplat ceva la fel de neaşteptat şi bizar ca oricare dintre aceste ipoteze. Michael Jordan, unul dintre cei mai buni jucători de baschet din toate timpurile, s-a retras şi a hotărât să încerce baseballul. 23 de ani mai târziu, Will Smith va produce un film despre această experienţă, scrie imdb la 18 decembrie. 

Scenariul, intitulat ''The Prospect'', scris de Ben Epstein, a fost inclus pe Black List 2017 - lista celor mai bune scenarii care nu au fost ecranizate. Scenariul lui Epstein este despre scurta perioadă petrecută de Michael Jordan în baseball. Jordan a semnat cu echipa de baseball Chicago White Sox's în 1994.

Citeşte şi: ALERTĂ- Comisia Europeană a decis SANCŢIUNI DURE: Declanşează Articolul 7 al Tratatului UE împotriva Poloniei

Este vorba de anul următor morţii tatălui lui Michael Jordan, când baschetbalistul şi-a făcut plăcerea de a reveni la o pasiune din tinereţe (şi cea a tatălui său) şi a încerca să-şi facă un nume în lumea baseball-ului. 

Deocamdată nu se ştie ce actor va juca rolul fostei legende a echipei Chicago Bulls, dar chiar dacă Will Smith, la 49 de ani, a întruchipat deja o altă icoană a sportului, boxerul Muhammad Ali, el nu ar trebui să se pună pe pielea unui Michael Jordan de 31 de ani, cu care chiar nu seamănă, comentează site-ul www.basketusa.com.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.