Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Willem Dafoe, cu trei nominalizări la Oscar, va fi Seppala în 'Togo', noul film de animație, Disney

www.independent.co.uk
Willem Dafoe

Actorul Willem Dafoe, de trei ori nominalizat la Oscar, a semnat un contract pentru a juca în filmul de aventuri „Togo”, despre o celebră şi periculoasă cursă de sănii trase de câini, realizat de Disney.

Filmul dezvoltat de serviciul de streaming al Disney va fi regizat de Ericson Core, cunoscut pentru producţiile „Invincible” (2006), cu Mark Wahlberg, şi „Point Break” (2015).

„Togo” va fi un lungmetraj live-action care se va concentra pe două figuri ale cursei din 1925, de pe teritoriul statului Alaska, cunoscută drept Great Race of Mercy. Echipe de sănii trase de câini au participat la o ştafetă de 700 de mile (1.126 de kilometri), transportând un ser pentru tratarea difteriei, astfel că oraşul Nome a fost salvat de epidemie.

Balto a fost câinele care a primit toate laudele atât la momentul cursei, cât şi şapte decenii mai târziu, când a fost protagonistul unui lungmetraj animat omonim.

Însă Togo şi stăpânul lui, Leonhard Seppala, au fost cei care au traversat porţiunea cea mai periculoasă din traseu, s-au confruntat cu temperaturi de 30 de grade sub 0 şi vânturi puternice.

Willem Dafoe va juca rolul lui Seppala, iar scenariul a fost scris de Tom Flynn. Producător va fi Kim Zubick.

Serviciul de streaming al Disney va fi lansat în a doua parte a anului 2019. Conţinutul va fi un amestec de producţii originale şi seriale TV.

În prezent, Dafoe filmează „The Last Thing He Wanted”, regizat de Dee Rees („Mudbound”), alături de Anne Hathaway şi Ben Affleck.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.