Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Wim Fissette, fost antrenor al Simonei Halep: Victoria Azarenka e cea mai muncitoare jucătoare alături de care am lucrat

Wim Fissette

Victoria Azarenka, peste Simona Halep. Cel puțin în ochii antrenorului belgian Wim Fissette, alături de care jucătoare din Constanța a ajuns până în finala de la Roland Garros în 2014. După acel meci, pierdut în fața rusoaicei Maria Sharapova, Halep a renunțat la serviciile lui Fissette.

Acum, belgianul o pregătește pe Victoria Azarenka, despre care are numai cuvinte de laudă.

Citește și: Echipa Carolina Hurricanes s-a calificat în finala Conferinţei de Est

"Este cea mai muncitoare jucătoare alături de care am lucrat în cei 10 ani de când sunt în circuit. Este mereu foarte implicată, foarte atentă și strânge pumnul la antrenamente. Aceste lucruri vrei să le vezi ca antrenor. Este fantastic", a spus Wim Fissette, potrivit wtatennis.com, care a continuat:

"Este o mamă fericită a unui băiețel frumos. Acest lucru este cel mai important. Desigur, ea vrea să fie cea mai bună jucătoare de tenis din lume, dar cel mai important rămâne copilul ei. Sunt foarte fericit (n.red. - că s-a întors în circuit). O văd pe vechea Vika, iubesc să o văd jucând. Are încredere pe teren și face spectacol pentru fani. Așa îmi place să o văd".

Victoria Azarenka are 29 de ani și este pe locul 50 în ierarhia mondială. La turneul de la Madrid, o va întâlni în primul tur pe jucătoarea din Rusia, Darria Kasatkina (21 de ani, nr. 21 WTA).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.