Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Winona Ryder vinde casa din San Francisco cumpărată în urmă cu 25 de ani

Biography.com
Winona Ryder

Actriţa Winona Ryder a scos la vânzare casa din San Francisco pe care o deţine de 25 de ani în cartierul Cow Hollow, potrivit news.ro.

Vedeta serialului „Stranger Things”, de două ori nominalizată la Oscar (pentru rolurile din „The Age of Innocence” şi „Little Women”), a cumpărat casa pentru 1,3 milioane de dolari şi acum o vinde pentru 5 milioane de dolari.

Construită în 1902, casa cu trei etaje, se află în cartierul care se învecinează cu Marina District, în nord, şi elegantul Pacific Heights, în sud.

Citește și: DOSAR DRAMA unei femei traficate de 'iubitul' din gruparea Bodi-Tâmplaru - I-a pus PISTOLUL la tâmplă, a tăiat-o și o amenința că o incendiază, pentru bani

Bine conservată, cu elemente de design combinate, vechi şi modern, casa are trei dormitoare, două băi şi jumătate şi puţin peste 940 de metri pătraţi.

Curtea amenajată simplu oferă câteva spaţii de relaxare, iar din balconul generos poate fi văzut golful.

Nu este clar când a locuit aici Ryder ultima dată. Casa a fost listată pentru închiriere (cu 15.000 de dolari/ lună) în urmă cu un an şi mobilierul şi alte obiecte personale au fost scoase de aici, înlocuite cu mobilier  generic.

Winona Ryder şi partenerul ei, antreprenorul Scott Mackinlay Hahn, locuiesc în California. Ea deţine o vilă în stil mediteranean în Los Angeles, dar şi un bungalou în Beverly Hills. De asemenea, în urmă cu câţiva ani, potrivit Architectural Digest, ea deţinea şi un apartament în New York.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.