Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Wizz Air anunță cea de-a 30-a bază a sa, la Tirana: 15 rute noi spre opt țări de la Tirana

newsair.ro
wizz air

Wizz Air anunță cea de-a 30-a bază a sa, la Tirana. De asemenea, compania anunță 15 rute noi spre opt țări de la Tirana, începând din iulie 2020, anunță MEDIAFAX.

Wizz Air a început să opereze spre Tirana în 2017, iar de atunci a transportat aproape jumătate de milion de pasageri către și dinspre capitala albaneză.

Baza din Tirana va crea peste 100 de noi locuri de muncă directe cu compania aeriană și chiar mai multe locuri de muncă în industriile asociat.

Citește și: Anunț oficial! Ce se întâmplă cu cardurile de sănătate

Cele 3 aeronave Airbus A320 vor sprijini operațiunile a 15 noi rute către Beauvais (Paris), Charleroi (Bruxelles), Eindhoven, Mulhouse Euroairport, Karlsruhe / Baden-baden, Hamburg, Berlin Schönefeld, Frankfurt Hahn, Praga, Heraklion, Rodos, Bari , Catania, Milano Malpensa și Torino, însumând peste 800 de mii de locuri puse la vânzare spre 25 de destinații din Tirana în 2020.

Wizz Air va începe să recruteze candidați tineri și ambițioși pentru noua sa bază. Zilele de recrutare a echipajului de cabină sunt afișate aici.

„Suntem încântați să anunțăm astăzi deschiderea bazei noastre din Tirana. După trei ani de operațiuni de succes, suntem dedicați să aducem călătorii mai accesibile pentru clienții noștri albanezi, ajutând în același timp să dezvoltăm sectorul turistic local. Angajamentul nostru pe termen lung față de Albania, aducând conexiuni noi cu Tirana și Albania, va contribui la promovarea legăturilor economice cu alte țări. Deschiderea bazei noastre și alocarea a trei aeronave moderne de ultimă generație este un pas înainte pentru consolidarea prezenței noastre pe termen lung în Albania. Suntem încântați să adăugăm astăzi 15 noi rute interesante și să ne menținem la cele mai înalte standarde ale protocoalelor noastre de igienizare. Suntem siguri că tarifele ultra-reduse ale Wizz Air și rețeaua de rute extraordinare vor face călătoriile accesibile pentru tot mai mulți pasageri”, a spus József Váradi, CEO-ul Wizz Air.

Citește și: Va fi obligatoriu în România! Se vor da bani

La rânsul său, Constantin von Alvensleben, CEO al Aeroportului Tirana, a salutat înființarea noii baze Wizz Air din Tirana: „Aceasta înseamnă o concurență echitabilă între companiile aeriene, mai mulți pasageri atunci când granițele noastre vor fi redeschise, prețuri la bilete accesibile și oportunități de călătorie pentru oameni. După lunile grele de COVID-19, esența succesului are un gust mai bun și ne redă optimismul”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.