Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Wizz Air introduce o nouă rută de la Bucureşti către Glasgow

newsair.ro
wizz air

Wizz Air introduce o nouă rută de la Bucureşti către Glasgow

Operatorul aerian Wizz Air îşi va transfera zborurile din Bucureşti către Edinburgh pe Aeroportul Glasgow, care deserveşte cel mai mare oraş al Scoţiei, începând cu 14 noiembrie, informează Agerpres.

Potrivit unui comunicat al companiei, biletele pentru noua destinaţie sunt acum disponibile online pe wizzair.com şi prin intermediul aplicaţiei pentru mobil, începând cu 119 lei. Zborurile vor fi operate de două ori pe săptămână, luni şi vineri.

Cel mai mare oraş al Scoţiei şi al treilea ca mărime din Marea Britanie, Glasgow este un important centru economic şi de afaceri în regiune, precum şi un adevărat centru cultural şi academic, care s-a dezvoltat de-a lungul anilor datorită universităţilor sale sau numeroaselor muzee, palate, galerii de artă, festivaluri şi evenimente. Numele oraşului se poate traduce prin "loc verde", deoarece acesta găzduieşte multe parcuri şi spaţii verzi minunate.

"Ne străduim permanent să oferim cea mai convenabilă şi diversificată reţea de rute din România. Glasgow este cea mai nouă destinaţie din Bucureşti, de care pasagerii se pot bucura acum datorită tarifelor mici, la bordul aeronavelor noastre moderne. Aşteptăm cu nerăbdare să ne întâmpinăm pasagerii din România pe zborurilor noastre sustenabile către Glasgow, din luna noiembrie", a declarat Zsuzsa Trubek, Corporate Communications Manager la Wizz Air.

Compania aeriană ultra-low-cost operează o flotă de 186 de aeronave Airbus A320 şi A321. Wizz Air este listată la Bursa de Valori din Londra.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.